- напрямок використання: сорт столового призначення для тривалого зберігання, не розварюється, з приємним насиченим стабільним смаком, придатний до миття й пакування - група стиглості: середньостигла, 90 - 120 днів - бульби: гладенька червона шкірка, жовтий м’якуш не змінюється під час зберігання, форма видовжено-овальна з поверхневими вічками - вибагливість до умов вирощування: висока пластичність і стабільна продуктивність навіть на важких та на малородючих ґрунтах. Перед посадкою бульби рекомендується пророщувати. Несхильний до вторинного росту - придатність до зберігання: надзвичайно висока - сорт стійкий до хвороб: картопляної нематоди Ro1, чорної ніжки та ризоктоніозу, парші звичайної, У- та А- вірусів картоплі, фітофторозу (середня стійкість), внутрішніх дефектів фізіологічної природи. |