Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS
Четвер, 25 Квітня 2024
Головна » 2012 » Травень » 11 » Садовий інвентар та інструмент Верано (Verano)
15:39
Садовий інвентар та інструмент Верано (Verano)

Ведучий іспанський виробник садово-городнього інвентарю Verano з успіхом функціонує на європейському ринку, постачаючи численних споживачів високоякісним інструментом для роботи на земельних ділянках. Місцем заснування компанії став невелике містечко Ов'єдо, уподобаний для будівництва фабрики в 1983 році. Звучне брендове ім'я в перекладі з іспанської означає «Літо».
Цей сезонний період, асоціюючись із сонячною погодою і запахом квітів, завжди пов'язаний з фізичною працею і турботою про присадибному господарстві. Зручний, надійний і ефективний садовий інструмент торгової марки «Верано» оцінили і найактивніші любителі городніх справ - жителі Росії та Україні.

Різноманітний асортимент включає лопатки, совки, грабельки, розпушувачі, посадочні вилки, мотижки і веткорези. Корпус більшої частини виробів Verano виготовлений з високоякісної вуглецевої сталі, захищеної епоксидним покриттям від корозії, механічних пошкоджень і налипання землі. Рукоятка виконана з ударопрочной пластмаси. Є серед садового інструменту, що поставляється з сонячної Італії, моделі з армованого пластика і алюмінію з нікельованим покриттям. Особливий ажіотаж у любителів інтер'єрних рішень викликав газонний бордюр «Верано», виготовлений з еластичного водотривкого матеріалу. У сферу його діяльності входить оформлення квіткових грядок і запобігання переростання трави.

Велика кількість моделей секатором італійського виробництва дозволяє охопити весь комплекс сезонних робіт: від стандартної обрізки чагарників, квітів і живців до сухих гілок, твердою і свіжої деревини. Ріжуча частина інструмента виконана з високовуглецевої сталі, захищеної тефлоновим покриттям. До характеристик секатором можна віднести антиковзаючий упор, загартовану пластину, зручний фіксатор для пальців, посилені обрезинені ручки, точну заточку леза і чистий зріз. Спеціальний храповий механізм, наявний на деяких моделях, дозволяє різати деревину при невеликому доданому зусиллі.

Поливальний інвентар представлений різними типами розпилювальних пристроїв і шлангами з термокаучуковой композиції ПВХ, армованої високоміцної поліамідної ниткою. Такий матеріал несприйнятливий до ультрафіолетових променів, стійкий до витирання і розриву. Основне призначення шлангів - полив садів, газонів, городів, миття автомобілів і пішохідних доріжок. Допустима температура експлуатації розрахована на будь-які кліматичні пояси - від десяти градусів нижче нуля до 60 градусів тепла. Всі використовувані виробником матеріали не містять шкідливих добавок у вигляді свинцю, барію і кадмію.

Категорія: Флора | Переглядів: 1300 | Додав: e-miks | Рейтинг: 3.0/1