Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS
Четвер, 25 Квітня 2024
Головна » 2012 » Квітень » 16 » Саджанці від СТОВ "Декоплант"
08:16
Саджанці від СТОВ "Декоплант"

Про компанію

Компанію «Декоплант» було створено восени 2003 року. Розпочинаючи свою діяльність як виробниче підприємство, ми поставили за мету виробляти високоякісний садивний матеріал для потреб пересічного споживача. Зважаючи на те, що ми свідомо не концентрували увагу на ринку «професійних» споживачів (садові центри, тепличні комбінати, студії ландшафтного дизайну) перед нами постало завдання виробити та доставити до кінцевого споживача якісний садивний матеріал, адаптований до кліматичних та ґрунтових умов України.

У 2005 році, за участі наших голландських партнерів, в компанії впроваджено новітню європейську технологію пакування саджанців. Саме завдяки цьому новаторському кроку ми досягли поставленої мети. Адже дана технологія дозволяє зберегти належну якість саджанців з моменту викопування до моменту висадки на присадибній ділянці.

Наприкінці 2005 року ми отримали наш перший «врожай» - перші саджанці троянд власного виробництва. Саме з цього моменту СТОВ «Декоплант» з’явилось на ринку садивного матеріалу України. Розуміючи, що саджанці троянд далеко не єдиний цікавий для кінцевого споживача напрямок, ми почали розширювати своє виробництво, впроваджуючи нові сорти та види рослин. Так у 2006 році до нашого асортименту додано серію саджанців ягідних культур, а в 2007 – саджанців плодових дерев. Постійно дбаючи про інтереси своїх споживачів, ми продовжуємо розробляти та впроваджувати нові види продукції у виробництво.

На даному етапі розвитку, ми виробляємо та реалізовуємо понад 300 000 саджанців на рік. Однак, виробляючи великий обсяг рослин, ми не забуваємо про найменшого, найвіддаленішого споживача. Тісно співпрацюючи з партерами Голландії, Польщі, Болгарії, Угорщини, ми зажди здатні оперативно відреагувати на тенденції змін попиту та забезпечити споживача саме тим садивним матеріалом, який важко, а часом і неможливо знайти в Україні

Офіційний сайт: Декоплант

Категорія: Флора | Переглядів: 1700 | Додав: e-miks | Рейтинг: 0.0/0