Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS
Субота, 18 Травня 2024
Головна » Каталог » Nunhems

Помідор Огірок Морква Перець
Кабачок Баклажан Кавун Диня
Горошок Селера Цибуля Редис

У розділі: 19
Показано: 9-10
Сторінки: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 9 10 »

  

    Високопродуктивний гібрид солодкого перцю для вирощування у відкритому грунті, плівкових і скляних теплицях. Ранньостиглий (плоди починають дозрівати на 72-80 день після висадки розсади). Плоди кубовидно-подовжені, чотирьохкамерні, дозрівають з темно-зелених в темно-червоні, мають високі смакові якості. Рослина потужна, прямостояча, добре захищає плоди від сонця, одночасно формує до 12 однорідних плодів середньою масою 200-250 р. Товщина стінки 10-14 мм. Плоди стійкі до сонячних опіків, щільні, легко транспортуються на далекі відстані, довго зберігають товарний вигляд. Добре розвивається навіть в стресових умовах (при жарі, повітряній засусі). Стійкий до вірусних захворювань.

     Основні характеристики:
     -універсальність вирощування
     -ранньостиглість
     -товарність і смакові якості
     -транспортабельність
     -стійкість до стресових умов

Перець | Переглядів: 830 | Дата: 17 Лютого 2012

    Новий гібрид моркви флаккійско-нантського типу для зберігання, переробки і реалізації в свіжому вигляді. Має пізні терміни дозрівання (130-140 днів). Коренеплоди 18-21 см, з добре виконаним кінчиком, вирівняні за формою і масі, інтенсивно-оранжеві, важкі. При високій густоті (1,2-1,3 млн.) посіву коренеплоди мають циліндричну форму, при більш розрідженої - конічну. Здорова темно-зелена гичка. Хороша стійкість до несправжньої борошнистої роси та альтернаріозу. Високий товарний урожай. Зберігається 5-7 місяців. Високий вміст каротину. Маленька, інтенсивно забарвлена ​​серцевина. Добре плодоносить на всіх типах грунтів. Для отримання найбільших результатів рекомендується вирощувати на гребенях. 

       Основні характеристики:

       -продуктивність
       -товарність продукції
       -тривале зберігання
       -невибагливість до типів грунтів
       -стійкість захворювань
Морква | Переглядів: 699 | Дата: 17 Лютого 2012