- напрямок використання: салатний сорт столового призначення, високі смакові якості, придатний до запікання
- група стиглості: середньорання, 70 - 90 днів
- бульби: гладенька жовта шкірка, жовтий м’якуш, форма видовжено-овальна з поверхневими вічками
- особливість умов вирощування: стійкість до засухи, делікатний у підході до зрошення, не допускає перерви в зволоженні. Високопродуктивний сорт
- сорт стійкий до хвороб: картопляної нематоди Ro1 та Ro4, чорної ніжки, парші звичайної, У- вірусу картоплі, фітофторозу, залізистої плямистості та інших внутрішніх дефектів бульб фізіологічної природи (особливо синіх плям від механічних пошкоджень)
- висока стійкість до бактеріальних гнилей при вирощуванні на важких ґрунтах в умовах перезволоження.